Despre noi

Sa va spun cine este Edmond, pentru că, din 1991, a inceput preambulul unei calatorii prin lumea frumosului. Tragandu-si seva din bunic tamplar si tata pictor, preambulul l-a inceput, desigur, in Romania si a continuat in Europa, prin diferite participari la expozitii de arta, targuri de specialitate si specializari. O calatorie de-a dreptul ametitoare prin minunatele orase europene precum Florenta, Venetia, Praga, Valencia,Budapesta, Stuttgart, culminand cu maiestuoasa Londra.

Concluzia acestui periplu a fost initializarea Atelier-ului.Un Atelier prin care se arata parte din experienta acumulata de-a lungul timpului

Practicarea picturii, specializat fiind in tehnica veche a icoanei bizantine, l-a ajutat pe Edmond sa aleaga materiale deosebite ca valoare si calitate, scopul acestui Atelier, fiind prezentarea lor intr-un melanj de o stransa legatura.

Folosirea acestor atuuri i-au adus in portofoliu clienti in locatii deosebite. Chelsea, Fulham, Knightbridge, Holand Park, Highgate, White City si Clapham Common sunt zonele unde Edmond a activat ca artist si venetian plaster specialist. Lucrari in case private din Fulham, Holand Park, Hendon culminand cu Harrods Residance in HighGate si Knightbridge, ori  in locatii publice precum Isola Bella Restaurant in incinta Westfield Shopping Center, Layaly Lounge in Clapham Common.

Pascal Huser un prestigios designer si constructor din vestul Londrei, colaborator important, si-a pus propriul showroom si propria casa la discretia lui Edmond, Michael Glickman, venetian plaster specialist newyorkez si proprietar al prestigiosului brand Marmorino Depot a apelat tot la Edmond pentru magazinul THE ROW din incinta HARRODS.

Exemplele de mai sus reprezinta doar o parte din cele mai importante realizari,numarul clientilor fiind mai mare.