Lemn

Atelier by Edmond este reprezentantul exclusiv al producatorului de usi si tamplarie din lemn masiv stratificat AMA, care la randul sau este unul dintre cei mai importanti designeri și producatori de usi din lemn masiv din Romania.
De peste 15 de ani oferim uși din lemn masiv stratificat de inalta calitate.

Noi credem că fiecare ușă este reflectarea rafinamentului și personalitatii unice a  proprietarului.

Lucram direct cu arhitecti, constructori, și proprietari de case, traducand ideile lor în realitate. Rezultatul acestui efort este "o lucrare de artă, functionala", care accentuează frumusețea și valoarea unora dintre cele mai admirate case din Romania.

Membrii echipei noastre sunt mândri de munca lor, combinand o veche maiestrie  cu tehnologia noua pentru a realiza viziunea clientului nostru. Deși fiecare comandă este un proiect personalizat, fabrica noastră modernă are eficienta unui producător de volum mare. Multe dintre optiunile și caracteristicile avansate pe care le oferim sunt pur și simplu indisponibile la alti producatori de usi pentru interior si exterior.

In dorinta de a garanta produsele nostre pentru o lunga  perioada de timp, ciclul tehnologic de fabricatie este complet, lemnul, de la stadiul de bustean, trecand prin toate operatiunile de taiere , uscare sortare, finisare și imbinare pana la produsul final, toate operatiunile necesare fiind realizate in fabrica noastra. Astfel, reușim sa minimalizam in proportie de 99,99% defectele și  sa controlam productia pana la un stadiu perfect.

Vizitand Showroomul nostru din Str Washington, veti avea ocazia sa vedeti finisajul deosebit al acestor uși, imbinarile perfecte si sistemul extrem de simplu de montare al lor, pentru montarea pervazelor nefiind necesara utilizarea de cuie sau tinte, datorita unui sistem special de frezare.

Utilizam cei mai buni adezivi de pe piata europeana. Lucrand cu cele mai bune baituri si lacuri marca Adler, Austria si Sayer,Italia  reusind un finisaj nemaiintalnit pana acum pe piata romaneasca.

Sursele noastre de lemn sunt din Romania, Austria, Italia sau Rusia. Adezivii, baiturile și vopselele sunt pe baza de apa și "ecofriendly" 100%. Lacurile folosite sunt bicomponente. Feroneria este de provenienta Italia sau Germania.