MOBILIER CLASIC

Dormitor Versailles, finisaj alb cu sculptura si piele naturala alba

MOBILIER CLASIC

Stilurile aristocratice dezvoltate de-a lungul secolelor s-au impletit cu rafinamentul stilurilor moderne pastrandu-si in timp valoarea de netagaduit.

Renasterea, Barocul, Rococo-ul (forma sa frantuzeasca─â - Louis XV, sau cea englezeasca Chippendale) sunt stiluri ce presupun o acuta indemanare si stapanire a secretelor ebenisticii. Ele si-au conservat eleganta, rafinamentul si bogatia cu trecerea anilor. Iscusinta mesterilor din ziua de azi nu e cu nimic mai prejos decat maiestria celor din vremuri demult uitate. Alaturi de acestea si-au facut loc stiluri contemporane precum Art Deco, Glamour.

Un experiment curajos si foarte apreciat este linia de mobilier inspirata din perioada anilor 70.

Mobilierul comercializat de ATELIER by EDMOND este produs de fabrici romanesti cu o vasta experienta de-a lungul timpului si cu o productie destinata exclusiv exportului.

Realizat din lemn de tei sau fag, mobilierul este sculptat manual, in unele cazuri ornamentat cu intarsii din furniruri de lemn in diverse nuante naturale. Tapiteriile sunt de mare clasa cu materiale provenind din Belgia, iar pielea este de cea mai buna calitate si rezistenta.

Dar cum o imagine face cat o mie de cuvinte, realitatea convinge pe deplin, iar pentru aceasta va asteptam la showroom-ul nostru din Str Washington nr 16.